Afdrukken

Mijn Verhaal


 Welkom bij de categorie Mijn verhaal!


In deze categorie kunt u levensverhalen lezen van verschillende mensen. Ook is het mogelijk uzelf te verdiepen in de herstel-momenten en zelfkant-verhalen van anderen. Wellicht pikt u iets op, dat u in uw eigen herstelproces kunt gebruiken. 
 
Laat u inspireren!


Column Wilma van den Bogert

Nummer 1

Nou, mijn droom is toch geheel werkelijkheid geworden: “IK MAG EEN COLUMN SCHRIJVEN!!!” Wie had dat ooit gedacht?! Ik zeker niet.
Nou, dat ik blij ben dat is duidelijk, maar hoe ga ik dat nu aanpakken?
In den beginne zal ik gretig aan ’t vragen gaan in de hoop, en eigenlijk ook wel in de wetenschap, dat ik me bepaalde dingen eigen zal maken en natuurlijk sommige niet.
Maar laat ik maar eens gaan beginnen mezelf voor te stellen. Ik ben Wilma van den Bogert, ben 43 jaren oud/jong (daar denkt ’n ieder natuurlijk anders over) en ik woon samen met mijn partner Hafid (37 jaar).
Daarbij heb ik ook één zoon van 23 jaren oud. Hij heeft de studierichting ‘Rechten’ gedaan op de Universiteit in Amsterdam en is met veel lof geslaagd. Nu is hij bezig met een studie ‘Makelaardij’ voor 3 keer per week en hij is werkzaam op een makelaarskantoor. Voor ik ’t vergeet; zijn naam is Thom en ik ben trots!
En dan als laatst en zeker niet "at least" hebben we Jesse (4 maanden oud) en dat is een schattige dwergpapegaai. En nu zal je hoogstwaarschijnlijk denken dat dat beestje niet zoveel zorg nodig heeft.
In principe is dat ook zo, maar ik wil het ‘tam’ hebben, dat vergt natuurlijk veel aandacht en ik geniet er met volle teugen van.
Op het ogenblik dat ik gevraagd werd voor de column was ik huisvrouw c.q. huismus. Tsja, ik hou er erg van om gewoon thuis te zijn.
Nou, dit was het zo’n beetje wat betreft mijn persoontje. Ik hoop de lezers een beetje nieuwsgierig te hebben gemaakt naar waar ik het volgende week over ga hebben. Er verschijnt ook een rubriek op het forum zodat jullie je reacties, positief en/of negatief, aan mij kunnen melden. Deze zullen zoveel mogelijk geplaatst worden.
Tot zo ver deze eerste poging om jullie te informeren. Je kunt via het forum natuurlijk ook laten weten over welk onderwerp jij wilt dat ik het eens heb binnen mijn column.

Tot schrijfs en veel liefs, 

Wilma van den Bogert & co.


 

Forum artikel vor reacties